Η ΑΕΚ τελικά κατέθεσε την έφεση και θα... κυνηγήσει το τρελό σενάριο παραμονής, αν δικαιωθεί και καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τον Πανθρακικό. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η Ένωση κατέθεσε την έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Απριλίου από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
τρελό σενάριο παραμονής, αν δικαιωθεί και καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τον Πανθρακικό. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η Ένωση κατέθεσε την έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Απριλίου από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
&source=in.gr">
Η ΑΕΚ τελικά κατέθεσε την έφεση και θα… κυνηγήσει το τρελό σενάριο παραμονής, αν δικαιωθεί και καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τον Πανθρακικό.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η Ένωση κατέθεσε την έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Απριλίου από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα η ΕΠΟ αναφέρει:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι η έφεση της ΠΑΕ ΑEK κατά της υπ΄ αριθμ. 129/19-4-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE θα συζητηθεί την Τετάρτη 24/4/2013 και ώρα 16.00 στα γραφεία της ΕΠΟ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.