«Οι καπεταναίοι πήδηξαν στη θάλασσα» είπε ο Δέλλας
Ευθύνες στη διοίκηση της ΑΕΚ έριξε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που ρίχνει οριστικά την Ένωση στη Β' Εθνική. Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε ότι «όλοι οι καπετάνιοι πήδηξαν στην θάλασσα».
Ευθύνες στη διοίκηση της ΑΕΚ έριξε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που ρίχνει οριστικά την Ένωση στη Β’ Εθνική. Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε ότι «όλοι οι καπετάνιοι πήδηξαν στην θάλασσα».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Θα ήθελα την κατανόηση σας, γι αυτό που βιώνει η ομάδα αυτή την στιγμή. Οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες. Αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τις διαχειριστούμε.
»«Έχω να πω πολλά. Αλλά το πιο φρόνιμο αυτή την στιγμή, είναι να συμπαρασταθώ στους παίκτες μου και να συστήσω ψυχραιμία στον κόσμο. Αυτά τα παιδιά βρέθηκαν μόνα τους εδώ και καιρό και αβοήθητα, να οδηγήσουν ένα καράβι όπως η ΑΕΚ.
»Και όλοι οι καπετάνιοι πήδηξαν στην θάλασσα. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να δουλέψω μ’ αυτά τα παιδιά. Είδα το πάθος που ήθελαν να βγάλουν, αλλά δυστυχώς πάλευαν μόνοι τους. Δόθηκε οι ευκαιρία από κάποιους σ’ αυτά τα παιδιά να παίξουν στην ΑΕΚ.
»Χωρίς αυτοί οι κάποιοι να σκεφτούν πως ήθελαν αυτά τα παιδιά προστασία. Είναι λογικό να μην αντέξουν αυτά τα παιδιά την πίεση. Και είναι παράλογο να αφήσουν κάποιοι τα παιδιά αυτά μόνοι τους.
»Οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες. Ότι και να ζητήσω θα φανεί υπερβολικό. Ότι και αν πω θα είναι υπερβολικό. Αλλά θέλω να μπω ασπίδα σ’ αυτά τα παιδιά. Όχι επειδή είμαι σούπερ ήρωας.
»Αλλά επειδή δεν θέλω κανείς να γλιτώσει από το κακό που έχει κάνει στην ΑΕΚ. Χρόνος υπάρχει να δούμε αν το έγκλημα αυτό ήταν προμελετημένο ή εξ αμελεία».
Παράσχος: «Είναι λυπηρό…»
Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ δήλωσε: «Είναι δραματικές οι στιγμές για την ΑΕΚ. Είναι λυπηρό αυτή η ομάδα να παίζει στη Β’ Εθνικη. Κλείσαμε το πρωτάθλημα με νίκη αγχωτική νίκη. Μεσολάβησε και το παιχνίδι με τον Αρη και τα παιδιά είχαν περισσότερη πίεση.
Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τα παιδιά θα άκουγαν πολλά. Αν έπρεπε κάποιος να νικήσει αυτή ήμασταν εμείς. Μπορεί να κάναμε λίγες ευκαιρίες, αλλά ήταν σημαντικότερες. Καταλάβαμε μία θέση που μας άξιζε. Έχουμε 20 μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι, θα δουλέψουμε σε αυτό το διάστημα για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα πλέι οφ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Συννεφιασμένος την Κυριακή με σημάδια βελτίωσης – Πότε και πού αναμένονται βροχές και χιόνια
- Νικολά Σαρκοζί: Μαρτυρία σε fast forward
- Μπρουνέλο Κουτσινέλι: Αστέρες του Χόλιγουντ τίμησαν τον Ιταλό μεγιστάνα της μόδας
- Απόδραση: Η επιστήμη ξέρει με ποιον είναι καλύτερο να πας ένα ταξίδι
- Περισσότερα από 6.000 ιατρικά λάθη κάθε χρόνο
- Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν «προσφορά Black Friday»
- Κυβέρνηση: Οι τρεις καυτοί φάκελοι που θα ανοίξουν μετά τις κάλπες
- Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




























































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442