Αλλαγές σε λεωφορειακές γραμμές φέρνει η λειτουργία των νέων σταθμών του Μετρό
To Σάββατο ανοίγουν οι δύο νέοι σταθμοί του Μετρό στα δυτικά προάστια (Περιστέρι, Ανθούπολη), γεγονός που θα επιφέρει τροποποιήσεις στις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ, οι οποίες κατέληγαν στον σταθμό του Αγίου Αντωνίου.
To Σάββατο ανοίγουν οι δύο νέοι σταθμοί του Μετρό στα δυτικά προάστια (Περιστέρι, Ανθούπολη), γεγονός που θα επιφέρει τροποποιήσεις στις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ, οι οποίες κατέληγαν στον σταθμό του Αγίου Αντωνίου.
Αναλυτικά:
- Οι λεωφορειακές γραμμές «075-Σταθμ. Αγ.Αντώνιος- Αττικό Νοσοκομείο- Δάσος Χαϊδαρίου» και «731- Ανθούπολη- Στ. Αγ.Αντώνιος» συγχωνεύονται σε μία νέα γραμμή «731- Ανθούπολη- Στ. Μετρό Ανθούπολη-Αττικό Νοσοκομείο-Δάσος Χαϊδαρίου».
Τα δρομολόγια της γραμμής θα εκτελούνται ανά 15′- 20′, τις ώρες αιχμής.
- Στη γραμμή «748- Χρυσούπολη- Ανθούπολη- Στ.Αγ. Αντώνιος» δεν θα εκτελείται το τμήμα της διαδρομής της επί της οδού Π. Τσαλδάρη, από τον νέο σταθμό «Ανθούπολη» μέχρι τον σταθμό «Αγ.Αντώνιος», ώστε η γραμμή να μετατραπεί σε τροφοδοτική του νέου σταθμού μετρό «Ανθούπολη».
Τα δρομολόγια της γραμμής θα εκτελούνται ανά 10′-15′, τις ώρες αιχμής.
- Για τις υπόλοιπες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ δεν προβλέπονται τροποποιήσεις στις υφιστάμενες διαδρομές τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες θα απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr) και το τηλεφωνικό κέντρο 185.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442