«Ψεκασμό με ρέγουλο» ζητά από τους μαθητές σχολείο της Πενσυλβάνια
Να μην ψεκάζονται υπερβολικά με αποσμητικό καλεί γυμνάσιο της Πενσυλβάνια τους μαθητές του. Μπορεί το αρωματισμένο σώμα να ελκύει, αλλά όπως λένε, η υγεία πάνω από όλα. Έτσι, το σχολείο προχώρησε στη συγκεκριμένη σύσταση, όταν μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από χρήση συγκεκριμένου αποσμητικού, που του προκάλεσε αλλεργία.
Να μην ψεκάζονται υπερβολικά με αποσμητικό καλεί γυμνάσιο της Πενσυλβάνια τους μαθητές της. Μπορεί το αρωματισμένο σώμα να ελκύει, αλλά όπως λένε η υγεία πάνω από όλα.
Μαθητής του γυμνασίου πρόσφατα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα αλλεργίας μετά από χρήση συγκεκριμένου αποσμητικού.
Έτσι, η διεύθυνση του σχολείου ζήτησε από τους μαθητές ρέγουλο στον ψεκασμό.
Πάντως, εκπρόσωπος της εταιρείας που παράγει το συγκεκριμένο αποσμητικό, παρενέβη στο θέμα, διαβεβαιώνοντας ότι θα ληφθεί σοβαρά υπόψη το περιστατικό.
«Πρώτη προτεραιότητα», όπως τόνισε, αποτελεί η ασφάλεια των καταναλωτών, ενώ όσοι έχουν πρόβλημα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας του προϊόντος.
Ο μαθητής, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν αλλεργικός στο αποσμητικό, ενώ δεν έχει ξεκαθαρισθεί ακόμη ποια ακριβώς χημική αντίδραση επέδρασε αρνητικά στην υγεία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442