Κατέπεσε σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης, με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η εγγυητική επιστολή της Παναχαϊκής. Η ΕΕΑ έκανε δεκτές τις αιτήσεις των Λουμπαρδέα, Κυβελίδη, Κωταντούλα, Τουριστική Αχαΐας (Πόρτο Ρίο) και εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων, που όλοι είχαν στα χέρια τους τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για οφειλές της ΠΑΕ. Πλέον η αχαϊκή ΠΑΕ έχει προθεσμία 15 ημερών για να την αναπληρώσει, ειδάλλως την περιμένουν περιπέτειες στο εφετινό πρωτάθλημα.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia