Πρόστιμο 50.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η Ίντερ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μίλαν, και ιδίως για τη ρατσιστική συμπεριφορά προς δύο πρώην ποδοσφαιριστές των «νερατζούρι» και νυν των «ροσονέρι», τους Μάριο Μπαλοτέλι και Σουλεϊ Μουντάρι. Μερίδα οπαδών της Ιντερ κρατούσαν φουσκωτές μπανάνες και τις κουνούσαν προς την κατεύθυνση -κυρίως- του Μπαλοτέλι, ενώ μιμούνταν τις κραυγές μαϊμούδων, συνήθης πρακτική προσβολής μαύρων παικτών. Από την πλευρά του, ο Μπαλοτέλι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ για απρεπή χειρονομία, επειδή απάντησε στις προκλήσεις αυτές βάζοντας το δάχτυλο στα χείλη του, ζητώντας με αυτό τον τρόπο από τους οπαδούς της Ιντερ να σωπάσουν.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.