Πυρκαγιά σε προάστιο του Παρισιού στοίχισε τη ζωή σε πέντε άτομα
Τέσσερις ενήλικες και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε εξαώροφη πολυκατοικία στην Ζενεβιλιέ, προάστιο βόρεια του Παρισιού, σύμφωνα με την γαλλική Πυροσβεστική. Εξαιτίας της πυρκαγιάς τραυαματίστηκαν 13 άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο πυροσβεστών.
Τέσσερις ενήλικες και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε εξαώροφη πολυκατοικία στην Ζενεβιλιέ, προάστιο βόρεια του Παρισιού, σύμφωνα με την γαλλική Πυροσβεστική. Εξαιτίας της πυρκαγιάς τραυαματίστηκαν 13 άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο πυροσβεστών.
Δύο διαμερίσματα εξαώροφου κτιρίου τυλίχτηκαν στις φλόγες περίπου στις 3 το πρωί και δεκάδες πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά τρεις ώρες αργότερα.
Επτά άνθρωποι διασώθηκαν, ανάμεσά τους και ένα βρέφος που τραυματίστηκε ελαφρά.
Η φωτιά ξεκίνησε από διαμέρισμα του 4ου ορόφου και επεκτάθηκε στον πέμπτο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
- Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα ευρήματα που «έδεσαν» την υπόθεση
- Στεγαστική κρίση: Τα… «άσφαιρα» μέτρα, η φωτιά στα υλικά και τα σπίτια που μίκρυναν – Ο Γολγοθάς ενός ενοικιαστή
- Θέατρα: Κλειστά το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, λόγω απεργίας του Σ.Ε.Η
- Εφιαλτική νύχτα των Χριστουγέννων για μια γυναίκα στην Αταλάντη – Σκύλος τη δάγκωσε και της έκοψε δύο δάχτυλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442