Ανοίγει ο δρόμος για τον Μπατίστ, πήρε δυο παίκτες η «Φενέρ»
Η ώρα της αποδέσμευσης του Μάικ Μπατίστ από τη Φενέρμπαχτσε δεν θα αργήσει να έρθει όπως δείχνουν τα πράγματα. Η Φενέρμπαχτσε τη Δευτέρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ούρος Τρίπκοβιτς, ενώ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σέλντεν Γουίλιαμς της Σαλόν/Σαονέ που προορίζεται για αντι-Μπατίστ. Έτσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του «μπουλντόζα» στον Παναθηναϊκό.
Η ώρα της αποδέσμευσης του Μάικ Μπατίστ από τη Φενέρμπαχτσε δεν θα αργήσει να έρθει όπως δείχνουν τα πράγματα.
Η Φενέρμπαχτσε τη Δευτέρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ούρος Τρίπκοβιτς, ενώ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σέλντεν Γουίλιαμς της Σαλόν/Σαονέ που προορίζεται για αντι-Μπατίστ. Έτσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του «μπουλντόζα» στον Παναθηναϊκό.
Η Φενέρ του Σιμόνε Πιανιτζάνι κάνει αρκετές αλλαγές εν όψει TOP-16, όπου είναι μια εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.