Ο Κολοσσός νίκησε τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στην δεύτερη παράταση
Ο Κολοσσός αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, το οποίο κρίθηκε σε δύο παρατάσεις. Οι Ροδίτες επικράτησαν 82-80 (65-65 κ.α., 73-73 1η παρ.) και μπήκαν «με το δεξί» στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Τσαλδάρης με 22 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Ντέντι με 21.
Ο Κολοσσός αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, το οποίο κρίθηκε σε δύο παρατάσεις. Οι Ροδίτες επικράτησαν 82-80 (65-65 κ.α., 73-73 1η παρ.) και μπήκαν «με το δεξί» στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Τσαλδάρης με 22 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Ντέντι με 21.
Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα που βρέθηκε στο -4 (19-15), εξαργύρωσε στο δεύτερο τα πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας του από τα 6.75 (9/16) και κάλυψε την αδυναμία του στα ριμπάουντ (9 έναντι 17 του Κολοσσού).
Μάλιστα, με πρωταγωνιστή τον Σι Τζέι Μπράουν, ο οποίος είχε στο ημίχρονο 10 πόντους με 3/4 τρίποντα, «ροκάνισε» τη διαφορά και από το εις βάρος του -7 (34-27, μετά από εκτέλεση του Τσαλδάρη από τα 6.75) «έτρεξε» σερί 9-0 και στο 17′ προηγήθηκε με 36-34, για να πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +3 (40-37).
Στην τρίτη περίοδο ο Κολοσσός έσφιξε την άμυνά του, υποχρέωσε σε 7 λάθη τον ΑΓΟΡ σε αυτό το διάστημα (είχε 6 στο πρώτο ημίχρονο), και με αιχμή του δόρατος στην επίθεση Τσαλδάρη, Ντέντι και Καλαμπόκη μείωσε με τη λήξη σε 53-52. Στον… επίλογο, Μπράουν και Πέτγουεϊ βρήκαν και πάλι το ζεστό τους χέρι από τα 6.75 και στο 36′ «έγραψαν» το 65-57, δείχνοντας να εξασφαλίζουν τη νίκη…
Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έτρεξαν σερί 8-0 και περίπου ένα λετπό πριν τη λήξη ισοφάρισαν σε 65-65. Λάθος επιλογές στην επίθεση και από τις δύο ομάδες έστειλαν τον αγώνα στην παράταση. Τσαλδάρης και Πέτγουεϊ συνέχισαν να μην μπορούν να «αναχαιτιστούν» από τις αντίπαλες άμυνες και μοιραία η αναμέτρηση οδήγησε στη δεύτερη παράταση, με τον δεύτερο να ισοφαρίζει για τον ΑΓΟΡ στην εκπνοή (73-73).
Στο δεύτερο επιπλέον πεντάλεπτο ο Τσαλδάρης πέτυχε καθοριστικό τρίποντο δίνοντας «αέρα» 4 πόντων στον Κολοσσό (80-76, 1′ πριν τη λήξη), ενώ ο Χάτεν από τη γραμμή των βολών «σφράγισε» τη νίκη, «γράφοντας» το 82-76. Ο ΑΓΟΡ πάλεψε για την ανατροπή, αλλά οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν ψύχραιμοι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας