Πίστα αγώνων Φόρμουλα 1 αναμένεται να αποκτήσει η Πάτρα, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για την ένταξη της επένδυσης στην αναπτυξιακό νόμο και αναμένεται η έγκριση από τη Βουλή για να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου. Η επένδυση είναι ύψους 94,6 εκατ. ευρώ και η υλοποίησή της θα δημιουργήσει 497 νέες θέσεις εργασίας. Στη μελέτη προβλέπεται η δημιουργία πίστας αγώνων διεθνών προδιαγραφών όπου θα μπορούν να γίνουν αγώνες F1, αγώνες μοτοσικλέτας κ.ά, ενώ σύμφωνα µε το χρονοδιάγραµµα, η διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου είναι 36 µήνες.
Πίστα αγώνων Φόρμουλα 1 αναμένεται να αποκτήσει η Πάτρα, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για την ένταξη της επένδυσης στην αναπτυξιακό νόμο και αναμένεται η έγκριση από τη Βουλή, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.
Η επένδυση είναι ύψους 94,6 εκατ. ευρώ, η υλοποίησή της θα δημιουργήσει 497 νέες θέσεις εργασίας και είχε υποβληθεί ως σχέδιο από την εταιρεία Αυτοκινητοδρόµιο Πάτρας ΑΕ, σύμφωνα μεΤα Νέα.
Η πίστα αγώνων πρόκειται να κατασκευαστεί στην τοποθεσία Ρέντες του δηµοτικού διαµερίσµατος Χαλανδρίτσας του Δήµου Φαρών στον νομό Αχαΐας και το ποσό της επιχορήγησης από τον αναπτυξιακό ανέρχεται στα 28,92 εκ.ευρώ.
Στη μελέτη προβλέπεται η δημιουργία πίστας αγώνων διεθνών προδιαγραφών όπου θα μπορούν να γίνουν αγώνες F1, αγώνες μοτοσικλέτας κ.ά. Σύμφωνα µε το χρονοδιάγραµµα, η διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου είναι 36 µήνες.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.