Εντός του Σεπτεμβρίου η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης καυσίμων στους αγρότες
Προσπάθεια ώστε να καταβληθεί μέσα στο Σεπτέμβριο η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης καυσίμων, καταβάλλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως δήλωσε την Τρίτη στη Βουλή ο υπουργός Θ. Τσαυτάρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Προσπάθεια ώστε να καταβληθεί μέσα στο Σεπτέμβριο η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης καυσίμων, καταβάλλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως δήλωσε την Τρίτη στη Βουλή ο υπουργός Θ. Τσαυτάρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να εξοικονομήσουμε τα χρήματα προκειμένου να δώσουμε την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης καυσίμων στους γεωργούς και θέλω να πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε κι αυτό μέσα στο Σεπτέμβριο», δήλωσε ο κ. Τσαυτάρης.
«Έχουμε ήδη συγκεντρώσει τα στοιχεία, τα επεξεργαζόμαστε, είμαστε σε συζητήσεις με το υπουργείο Οικονομικών και θέλω να πιστεύω ότι και σε αυτό θα είμαστε συνεπείς», προσέθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442