Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν τον υπολογίζει για τον εφετινό Ολυμπιακό και κατά συνέπεια, από την στιγμή που δεν παραχωρήθηκε δανεικός σε κάποια ομάδα της Σούπερ Λίγκα, αναμένεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Ο λόγος για τον Κλοντ Ντιελνά, ο οποίος ανήκει στους νταμπλούχους Ελλάδας και σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, θα ενταχθεί τις επόμενες ημέρες στο δυναμικό της Σεντάν, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β` εθνικής.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν τον υπολογίζει για τον εφετινό Ολυμπιακό και κατά συνέπεια, από την στιγμή που δεν παραχωρήθηκε δανεικός σε κάποια ομάδα της Σούπερ Λίγκα, αναμένεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.
Ο λόγος για τον Κλοντ Ντιελνά, ο οποίος ανήκει στους νταμπλούχους Ελλάδας και σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, θα ενταχθεί τις επόμενες ημέρες στο δυναμικό της Σεντάν, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.
Τα ίδια δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, αποτέλεσε στόχο της Τουλούζ, όμως προτίμησε να παίξει δανεικός στην Σεντάν, προκειμένου να έχει περισσότερες συμμετοχές ως βασικός.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο... κακός χαμός με το Κόπα Άφρικα συνεχίζεται, με τον αρχηγό του Μαρόκου, Ασράφ Χακίμι, να δηλώνει ότι η Σενεγάλη νίκησε δίκαια και πως δεν θα αποδεχθεί το τρόπαιο...
Η σπουδαία μάχη του Εμμανουήλ Καραλή με τον Αρμάντ Ντουπλάντις στον τελικό του άλματος επί κοντώ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββατου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τορούν.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας