Ο Πλατανιάς σε φιλικό αγώνα νίκησε 3-1 την Επισκοπή στο γήπεδο του Μάλεμε. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Μιρτσέτα (9′) και Τσοντάκης (55′, 68′), ενώ για την Επισκοπή είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τριανταφύλλου (39′).
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το Defensa Central, ο Πέρεθ έχει μόνο έναν άνθρωπο στο μυαλό του για να λύσει την συνεχιζόμενη κρίση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν
Ρεπορτάζ από τη Σερβία αναφέρει πως ο Ταϊρίκ Τζόουνς έχει έρθει σε συμφωνία στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν στείλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα στον Αμερικανό.