Ο σωστός τίτλος του βιβλίου θα ήταν «μαζί τα τρώμε», τόνισε ο Θ.Πάγκαλος
Ο κανονικός τίτλος του βιβλίου θα ήταν «Μαζί τα τρώμε» τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας για το βιβλίο που κυκλοφόρησε και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Ο πρώην αντιπρόεδρος τόνισε ότι το Κράτος εξακολουθεί να δημιουργεί ελλείμματα. Συμπλήρωσε ότι όλοι όσοι σε αυτή τη χώρα προσπάθησαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, εξοβελίστηκαν από την πολιτική, από τα ίδια τους τα κόμματα, χωρίς καμία διάκριση.
Ο κανονικός τίτλος του βιβλίου θα ήταν «Μαζί τα τρώμε» τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας για το βιβλίο που κυκλοφόρησε και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρώην αντιπρόεδρος τόνισε ότι το Κράτος εξακολουθεί να δημιουργεί ελλείμματα. Υποστήριξε ακόμα ότι αυτά ακριβώς τα ελλείμματα έρχονται να καλύψουν τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ και όχι τη μείωση του χρέους.
Η μείωση των δαπανών του Κράτους δεν έχει γίνει, σημείωσε ο κ. Πάγκαλος, υπογραμμίζοντας την παντελή έλλειψη μεταρρυθμίσεων στη χώρα.
Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα το νόμο Διαμαντοπούλου, το γεγονός ότι υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής και τελικά δεν εφαρμόστηκε, λόγω των αντιδράσεων των πανεπιστημιακών.
Μάλιστα σημείωσε ότι στο βιβλίο αποδεικνύει ότι «πολλοί που κλέβουν λίγο κάνουν μεγαλύτερη ζημία από λίγους που κλέβουν πολύ».
«Στο σύνολο της δημόσιας διοίκησης υπάρχουν κλάδοι που είναι συνολικά διεφθαρμένοι, δεν το λέω εγώ, το λέει ο Γενικός Επιθεωρητής της Δημόσιας Διοίκησης» συνέχισε, για να συμπληρώσει ότι ο ίδιος είχε το θάρρος να πει πράγματα που σκέφτονται όλοι, αλλά κανείς δεν τολμά να τα πει δημοσίως.
Είπε ακόμα ότι όλοι όσοι σε αυτή τη χώρα προσπάθησαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, εξοβελίστηκαν από την πολιτική, από τα ίδια τους τα κόμματα, χωρίς καμία διάκριση.
Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε σε ένα ακόμα μύθευμα το οποίο συντηρούν τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση:
«Είναι ψέμα να μιλάμε για αναδιαπραγμάτευση. Να μιλάμε ότι θα πάμε στην ΕΕ και θα τους ζητήσουμε τη δόση του Σεπτεμβρίου, χωρίς να κάνουμε τίποτα.»
Σε άλλη ερώτηση για το αν είναι ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος απάντησε: «Δεν ξέρω, γιατί μου ζητάνε να ξαναγραφτώ». Ο ίδιος εξήγησε ότι προσήλθε και ψήφισε τον κ. Βενιζέλο, αλλά δεν αισθάνεται την ανάγκη να δηλώσει και πάλι ότι είναι μέλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκόπησαν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442