Συμβόλαιο μηνιαίας συνεργασίας με την διοίκηση της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ υπέγραψε ο Αλεξάντρ Χλεμπ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του και στην ομάδα που τον ανέδειξε, μετά από θητεία σε σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδας, όπως η Μπαρτσελόνα και η Αρσεναλ. Εφόσον οι δύο πλευρές επεκτείνουν την συνεργασία τους, ο 31χρονος άσος θα έχει την ευκαιρία να παίξει και στο εφετινό τσάμπιονς λιγκ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο φοβερός Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο Τορούν, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε παγκόσμια Κλειστού.
Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η… επίσκεψη του ατζέντη του στο ΣΕΦ άναψε… φωτιές και τα σενάρια στο εξωτερικό για επαφές με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν – Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού