Πήρε την ασφαλιστική, ακολουθεί η εγγυητική
Αγώνα δρόμου δίνει η ΑΕΚ για να προλάβει να μαζέψει όλα τα έγγραφα που θα πρέπει να καταθέσει στην ΕΕΑ, ενώ την Πέμπτη θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει και την εγγυητική επιστολή από τράπεζα όπως απαιτείται.
Αγώνα δρόμου δίνει η ΑΕΚ για να προλάβει να μαζέψει όλα τα έγγραφα που θα πρέπει να καταθέσει στην ΕΕΑ, ενώ την Πέμπτη θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει και την εγγυητική επιστολή από τράπεζα όπως απαιτείται.
Τελεσίγραφο από τη ΦΑΕ για το άρθρο 44
Εν τω μεταξύ, νέα προθεσμία πέντε ημερών έδωσε στην ΑΕΚ η εφορία ώστε να πληρώσει τη δόση του περασμένου Σεπτεμβρίου, αλλιώς θα προχωρήσει στην κατάθεση αίτησης διάρρηξης της ρύθμισης. Τρέχουν» στην ΠΑΕ για να βρουν τις 300.000 ευρώ που τους λείπουν για το 1,2 εκατ. ευρώ που απαιτείται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας
- Αγρότες: Προχωρούν με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια, κεντρικές αρτηρίες – Με καταστολή απαντά η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)

















































![Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/h0539634-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442