Χωρίς Κατσουράνη, αλλά με τις… μεταγραφές στην Αυστρία
Με σχεδόν όλα του τα νέα αποκτήματα, με αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων, αλλά χωρίς τον Κώστα Κατσουράνη θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Αυστρία. Η ώρα για το βασικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού έφτασε και το πρωί της Δευτέρας οι «πράσινοι» θα πετάξουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Με σχεδόν όλα του τα νέα αποκτήματα, με αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων, αλλά χωρίς τον Κώστα Κατσουράνη θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Αυστρία. Η ώρα για το βασικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού έφτασε και το πρωί της Δευτέρας οι «πράσινοι» θα πετάξουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε μαζί του 22 παίκτες. Ανάμεσά τους είναι σχεδόν όλα τα νέα αποκτήματα, αρκετοί παίκτες από την ομάδα Νέων, αλλά όχι ο Κώστας Κατσουράνης.
Ο έμπειρος μέσος πέρα από το θέμα του συμβολαίου του έχει και έξτρα μέρες άδειας λόγω της συμμετοχής του στο EURO. Παράλληλα, θα απουσιάσουν και οι νεαροί άσοι του «τριφυλλιού» που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Νέων. Ο λόγος για τους Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Φουρλάνο και Μαυρία.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Ολυμπιακή ομάδα της Νέας Ζηλανδίας. Από εκεί και πέρα «κόπηκαν» και οι Κάσας, Αποστολόπουλος, Σταματόπουλος και Γιαννιτσάνης που έκαναν προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.
Την 22μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Ταμπάκης, Μπουμσόνγκ, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Βιτόλο, Ζέκα, Λαγός, Πίντο, Σο, Σισοκό, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης και Χουχούμης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442