Η Προοδευτική είναι η ομάδα που θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική. Σ’ ένα συναρπαστικό αγώνα μπαράζ που έγινε στα Τρίκαλα, η ομάδα του Κορυδαλλού νίκησε 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, εξασφαλίζοντας τη «σωτηρία». Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Καλαϊτζίδης στο 83ο λεπτό. Έτσι, ο Μέγας Αλέξανδρος έγινε η τελευταία ομάδα που υποβιβάζεται στη Δ΄ Εθνική, μαζί με τον Ηλυσιακό, τον ΠΑΟ Ρουφ, τον Αετό Σκύδρας και τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον μετά την 35αρα με την Παρί στο ΣΕΦ γράφτηκε για τον Ολυμπιακό – Η… ιστορία που τον συνδέει με τους ερυθρόλευκους από το 2024 και τα δεδομένα στο συμβόλαιο του.