Την απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο 18χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων, καθώς εντυπωσίασε το σκάουτινγκ τιμ των «ερυθρόλευκων» με τις εμφανίσεις του στον Εθνικό Γαζώρου. Ο νεαρός γκολκίπερ θα είναι τρίτος πίσω από τον Μπάλας Μέγιερι και τον Ρόι Κάρολ, ενώ θα προπονείται μαζί με τον Ιβάν Μπάμποβιτς, που παίζει στους Νέους του συλλόγου. Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.