«Οι Οικολόγοι Πράσινοι θα είναι παρόντες στη νέα Ελλάδα» είπε η Ιωάννα Κοντούλη
Στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζωγράφου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη. «Από χθες η Αττική καίγεται. Ας μη ρίξουμε στην κάλπη τα αποκαΐδια του πολιτικού συστήματος» δήλωσε η κ.Κοντούλη και τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να αναγεννηθεί.
Στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζωγράφου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη.
«Από χθες η Αττική καίγεται. Ας μη ρίξουμε στην κάλπη τα αποκαΐδια του πολιτικού συστήματος» δήλωσε η κ.Κοντούλη και τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να αναγεννηθεί.
«Στήνουμε τη νέα Ελλάδα, με ελπίδα και προοπτική, όχι για να αναγεννήσουμε φοίνικες που σημειώνουν και παραπέμπουν σε παλιές εποχές» τόνισε η κ. Κοντούλη και πρόσθεσε: «Ελπίδα και προσπάθεια για μία νέα Ελλάδα, που δεν θα χαίρεται μόνο με τις νίκες της Εθνικής. Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν λόγο και ρόλο σε αυτή τη νέα Ελλάδα και θα είναι παρόντες».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας