Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Η χώρα αύριο πρέπει να έχει κυβέρνηση, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Η χώρα αύριο πρέπει να έχει κυβέρνηση, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

«Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να διασφαλίσει την συνοχή της κοινωνίας και την ενότητα του έθνους» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. «Η χώρα αύριο πρέπει να έχει κυβέρνηση» τόνισε και πρόσθεσε ότι η μόνη λύση είναι κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης.

«Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να διασφαλίσει την συνοχή της κοινωνίας και την ενότητα του έθνους» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

«Η χώρα αύριο πρέπει να έχει κυβέρνηση» τόνισε και πρόσθεσε ότι η μόνη λύση είναι κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρχει αρραγές εσωτερικό πεδίο και η χώρα να έχει διεθνή αξιοπιστία.

«Η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, να την κρατήσει όρθια και να της δώσει προοπτική, είναι μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης. Εάν σκεφτούμε τα δεδομένα, θα δούμε ότι κανένα άλλο σενάριο δεν προσφέρει τη λύση που απαιτεί η χώρα.

» Πρέπει να έχουμε αρραγές εσωτερικό μέτωπο και διεθνή αξιοπιστία για να μπορέσουμε με την Ελλάδα μέσα στο ευρώ να κάνουμε το καλύτερο για τον Έλληνα και την Ελληνίδα, κρατώντας όλα τα θετικά της δανειακής σύμβασης, όλα τα θετικά της ευρωπαϊκής ιδιότητας της χώρας. Αλλά, με ανάπτυξη, με απασχόληση, με προοπτική» κατέληξε.

* Σύσκεψη με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχει στις 5 το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρακολουθήσει απο το γραφείο του την πορεία των αποτελεσμάτων, όπως θα διδονται απο το υπουργείο Εσωτερικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο