Παράταση ενός μήνα ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ από την επιτροπή εφέσεων κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης για την αδειοδότηση. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Δημητρέλος, ζήτησε την αναστολή της ποινής ως της 30 Ιουνίου, γεγονός που όπως είπε δεν θα επηρεάσει την μεταγραφική διαδικασία στην ΑΕΚ αφού η αγορά ανοίγει επίσημα την 1η Ιουλίου. Ωστόσο, ακόμα και αν η επιτροπή δεχθεί το αίτημα της Ένωσης και δώσει την παράταση που ζητήθηκε, οι κιτρινόμαυροι δύσκολα θα παίξουν στην Ευρώπη αφού η ΕΠΟ πρέπει την Πέμπτη να στείλει στην UEFA τη λίστα με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Παράταση ενός μήνα ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ από την επιτροπή εφέσεων κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης για την αδειοδότηση.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Δημητρέλος, ζήτησε την αναστολή της ποινής ως της 30 Ιουνίου, γεγονός που όπως είπε δεν θα επηρεάσει την μεταγραφική διαδικασία στην ΑΕΚ αφού η αγορά ανοίγει επίσημα την 1η Ιουλίου.
Ωστόσο, ακόμα και αν η επιτροπή δεχθεί το αίτημα της Ένωσης και δώσει την παράταση που ζητήθηκε, οι κιτρινόμαυροι δύσκολα θα παίξουν στην Ευρώπη αφού η ΕΠΟ πρέπει την Πέμπτη να στείλει στην UEFA τη λίστα με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Δημητρέλος φεύγοντας από τα γραφεία της επιτροπής ρωτήθηκε για την υπόθεση Ξενιάδη και απάντησε: «Ο καθένας μπορεί να βάλει 5, 10, 30 εκατομμύρια ευρώ. Η ΕΕΑ θα τον ελέγξει και θα λάβει τις αποφάσεις της. Εμείς ακούμε προτάσεις».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας