Παράταση ενός μήνα ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ από την επιτροπή εφέσεων κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης για την αδειοδότηση. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Δημητρέλος, ζήτησε την αναστολή της ποινής ως της 30 Ιουνίου, γεγονός που όπως είπε δεν θα επηρεάσει την μεταγραφική διαδικασία στην ΑΕΚ αφού η αγορά ανοίγει επίσημα την 1η Ιουλίου. Ωστόσο, ακόμα και αν η επιτροπή δεχθεί το αίτημα της Ένωσης και δώσει την παράταση που ζητήθηκε, οι κιτρινόμαυροι δύσκολα θα παίξουν στην Ευρώπη αφού η ΕΠΟ πρέπει την Πέμπτη να στείλει στην UEFA τη λίστα με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Παράταση ενός μήνα ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ από την επιτροπή εφέσεων κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης για την αδειοδότηση.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Δημητρέλος, ζήτησε την αναστολή της ποινής ως της 30 Ιουνίου, γεγονός που όπως είπε δεν θα επηρεάσει την μεταγραφική διαδικασία στην ΑΕΚ αφού η αγορά ανοίγει επίσημα την 1η Ιουλίου.
Ωστόσο, ακόμα και αν η επιτροπή δεχθεί το αίτημα της Ένωσης και δώσει την παράταση που ζητήθηκε, οι κιτρινόμαυροι δύσκολα θα παίξουν στην Ευρώπη αφού η ΕΠΟ πρέπει την Πέμπτη να στείλει στην UEFA τη λίστα με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Δημητρέλος φεύγοντας από τα γραφεία της επιτροπής ρωτήθηκε για την υπόθεση Ξενιάδη και απάντησε: «Ο καθένας μπορεί να βάλει 5, 10, 30 εκατομμύρια ευρώ. Η ΕΕΑ θα τον ελέγξει και θα λάβει τις αποφάσεις της. Εμείς ακούμε προτάσεις».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.