Πλήρης και με «ντόπες» από Ζοτς και Θανάση για τον 1ο τελικό
Χωρίς προβλήματα έγινε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του πρώτου -εξ αναβολής- τελικού του της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» είναι πανέτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχει όλους τους παίκτες τους στη διάθεσή του. Παρόντας στην προπόνηση, για να εμψυχώσει τους «πράσινους», ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Χωρίς προβλήματα έγινε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του πρώτου -εξ αναβολής- τελικού του της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» είναι πανέτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχει όλους τους παίκτες τους στη διάθεσή του.
Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε μεγάλη βάση στο κομμάτι «ψυχολογία», μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, ζητώντας από τους παίκτες του να τα αφήσουν πίσω τους. Μάλιστα, μίλησε ξεχωριστά και με τους Στράτο Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ, οι οποίοι ήταν αυτοί που τραυματίστηκαν από την επίθεση στο πούλμαν των «πρασίνων» και βρέθηκαν στο νοσοκομείο.
Οι δύο παίκτες είναι μια χαρά -σωματικά- και θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή της ομάδας. Παρόντας στην προπόνηση, για να εμψυχώσει τους «πράσινους», ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ ο αδερφός του Παύλος, βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ματς των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον ΠΑΟ και την ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
- Ζελένσκι: Ανακοινώνει δημοψήφισμα και προεδρικές εκλογές στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων πολέμου
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Παπαδάκη: Ο Σπίρτζης δέχθηκε μολυσμένο SMS με Predator 50 λεπτά μετά από ερώτηση για την ΕΥΠ στον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442