Νικηφόρα ξεκίνησε η Εθνική ομάδα τένις τις υποχρεώσεις της στην 3η κατηγορία της ευρωπαϊκής ζώνης του Κυπέλλου Ντέιβις, στη Σόφια. Η ελληνική ομάδα επικράτησε άνετα με 3-0 της Μάλτας, στο πλαίσιο του 4ου γκρουπ, και την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Ισλανδία. Ο Θόδωρος Αγγελίνος νίκησε τον Μάθιου Ασιακ με 6-4, 7-6, ο Πάρις Γεμουχίδης επιβλήθηκε του Μπράντλεϊ Κάλους με 6-2, 6-0 και στο διπλό οι (18χρονοι) Μάρκος Καλοβελώνης, Γιώργος Γιωτόπουλος επικράτησαν των Ασιακ, Γκατ με 6-3, 6-4. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Νορβηγία επιβλήθηκε με 3-0 της Ισλανδίας.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.