Αδιόρθωτος παραμένει ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος κάθε τόσο απασχολεί με τα καμώματά του, αγωνιστικά ή μη, την κοινή γνώμη στην Αγγλία. Αυτή τη φορά ο «σούπερ Μάριο» ενεπλάκη σε καβγά με τη φίλη του, Ραφαέλα Φίκο, προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας. Η διαμάχη άρχισε μετά την αποκάλυψη ότι ο Μπαλοτέλι είχε «εξαφανιστεί» για μερικές ώρες, παρέα με μια νεαρή Αγγλίδα. Όταν το έμαθε η φίλη του, ξέσπασε μια «ομηρική» διαμάχη, την οποία αποκάλυψε η βρετανική αστυνομία, που κλήθηκε να επέμβει, για να «σβήσει τη φωτιά» που άναψαν οι συχνές απιστίες του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι. Στα «νυχτοπερπατήματα» του Ιταλού ποδοσφαιριστή είχε αναφερθεί με δημοσίευμά της και η βρετανική εφημερίδα «Sun», όμως ως δικαιολογία για την έντονη διαμάχη του ζεύγους προβλήθηκε κάποιο οικονομικό ζήτημα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου