O Τσέζαρε Πραντέλι κάλεσε τελικά τον Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας εν όψει του EURO 2012, παρά τους ενδοιασμούς του για την συμπεριφορά του.
«Χάρηκα που ανέλαβε τις ευθύνες του μετά το τελευταίο περιστατικό με την Μάντσεστερ Σίτι. Μου αρέσουν όσοι έχουν το θάρρος ν’ αποδέχονται τις ευθύνες για τις ενέργειές του. Ποτέ δεν έχω σκεφτεί να πορευτώ χωρίς τον Μπαλοτέλι. Είναι μία σταθερή αξία για την Eθνική ομάδα», δήλωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι.
Όσο για το ενδεχόμενο κλήσης του Φραντσέσκο Τότι ή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: «Αν βρεθούμε σε μία κατάσταση… έκτακτης ανάγκης, θα τους καλούσα. Ωστόσο στόχος μου είναι να φτιάξουμε με ομάδα με νεαρούς παίκτες».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Μίλαν – Τορίνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Τορίνο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε Άρης Betsson που επικράτησε άνετα με 78-55 της Καρδίτσας και πλέον έχει κάθε λόγο να «κοιτάει» την πρώτη 4άδα της Basket League.