Σε ηλικία 44 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Μαρκ Λένζι, που ήταν «χρυσός» Ολυμπιονίκης των καταδύσεων το 1992 στη Βαρκελώνη. Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, όπου είχε φοιτήσει, χωρίς να διευκρινίζει τα αίτια του θανάτου του Αμερικανού αθλητή. Σύμφωνα, πάντως, με εφημερίδα της γενέτειράς του, Φρέντρικσμπουργκ, στην Πολιτεία της Βιρτζίνια, ο Λένζι είχε υποστεί πολλαπλά επεισόδια απώλειας συνείδησης και εξαιτίας αυτών είχε εισαχθεί για νοσηλεία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.