Την επιστροφή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου περίμενε την Πέμπτη απέναντι στην Καβάλα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ωστόσο αυτή δεν ήρθε καθώς ο έλληνας φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στον άτυχο παίκτη των Ερυθρολεύκων και αναφερόμενος στο ματς, παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του έπαιξα μόνο για τρία δεκάλεπτα.
Την επιστροφή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου περίμενε την Πέμπτη απέναντι στην Καβάλα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ωστόσο αυτή δεν ήρθε καθώς ο έλληνας φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στον άτυχο παίκτη των Ερυθρολεύκων και αναφερόμενος στο ματς, παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του έπαιξα μόνο για τρία δεκάλεπτα.
«Για μένα ήταν σημαντικό να ετοιμάσω την ομάδα και να δείξουν οι παίκτες σοβαρότητα και ότι έχουμε την ωριμότητα να διαχειριστούμε μια τέτοια επιτυχία. Είχαμε προβλήματα, αλλά είχαμε καλό έλεγχο παιχνιδιού. Μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή, ήταν δύσκολο για την Καβάλα να ακολουθήσει.
»Σε αντίθεση με τα ματς με τη Σιένα που είχαμε υπομονή σε όλη τη διάρκεια, στο σημερινό δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Περιμένω από τους νέους παίκτες μεγαλύτερη συγκέντρωση.
»Παίξαμε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες και περίμενα πολύ τον Βασιλόπουλο, αλλά είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Προβλήματα είχαν και οι Παπαδόπουλος και Ντόρσεϊ και ελπίζω να είναι έτοιμοι για την αυριανή προπόνηση και να έχουμε ετοιμοπόλεμους 16 παίκτες» τόνισε ο Ίβκοβιτς.
Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως «η Καβάλα έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Οι προπονητές μας μίλησαν και μας εξήγησαν πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς εάν δεν είχαμε συγκέντρωση. Αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, ειδικά μετά από μια πολύ μεγάλη επιτυχία.
»Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, παίξαμε καλή άμυνα και ανοίξαμε τη διαφορά. Και αυτό ήταν το κλειδί. Στη συνέχεια ο ρυθμός μας έπεσε με αποκορύφωμα το 4ο δεκάλεπτο στο οποίο ηττηθήκαμε κιόλας.
»Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος και για να το κάνουμε θα πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο... κακός χαμός με το Κόπα Άφρικα συνεχίζεται, με τον αρχηγό του Μαρόκου, Ασράφ Χακίμι, να δηλώνει ότι η Σενεγάλη νίκησε δίκαια και πως δεν θα αποδεχθεί το τρόπαιο...
Η σπουδαία μάχη του Εμμανουήλ Καραλή με τον Αρμάντ Ντουπλάντις στον τελικό του άλματος επί κοντώ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββατου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τορούν.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας