Στα ημιτελικά του τουρνουά του Μαϊάμι προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε του Νταβίντ Φερέρ (Ισπανία, Νο 5) με 2-0 σετ, 6-2 και 7-6. Αντίπαλος του «Νόλε» για μία θέση στον τελικό θα είναι ο Χουάν Μόνακο (Αργεντινή, Νο 21), ο οποίος ανήμερα των 28ων γενεθλίων του έκανε την έκπληξη απέναντι στον Μάρντι Φις (ΗΠΑ, Νο 8) με 2-0 σετ, 6-1 και 6-3. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο 2) και ο Άντι Μάρεϊ (Μ. Βρετανία, Νο 4). Στον τελικό των γυναικών πέρασε η Μαρία Σαράποβα (Ρωσία, Νο 2), που επιβλήθηκε της Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία, Νο 6) με 2-1 σετ, 4-6, 6-2 και 6-4. Αντίπαλός της θα είναι η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Πολωνία, Νο 4), η οποία νίκησε τη Μαριόν Μπαρτολί (Γαλλία, Νο 7) με 2-0 σετ, 6-4 και 6-2.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.