Ηρακλής: «Ο Ολυμπιακός θέλει το πρωτάθλημα με τον γνωστό τρόπο»
Αιχμές κατά του Ολυμπιακού, o οποίος ζητά αποβολή του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Volleyleague, αφήνουν οι «κυανόλευκοι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν. Ο «Γηραιός» τονίζει ότι αφού οι προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» μέσα στο γήπεδο δεν απέδωσαν, τώρα προσπαθούν με τον... γνωστό τρόπο να πάρουν το πρωτάθλημα. Πλέον, οι εξελίξεις στο θέμα αναμένονται από το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αιχμές κατά του Ολυμπιακού, o οποίος ζητά αποβολή του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Volleyleague, αφήνουν οι «κυανόλευκοι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Ο «Γηραιός» τονίζει ότι αφού οι προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» μέσα στο γήπεδο δεν απέδωσαν, τώρα προσπαθούν με τον… γνωστό τρόπο να πάρουν το πρωτάθλημα.
Πλέον, οι εξελίξεις στο θέμα αναμένονται από το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής:
«Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες. Αφού δεν μπόρεσε με τις υποθέσεις Κραλ, Γκόρτσανιουκ να πετύχει κάτι, αφού δεν απέδωσε το κυνηγητό για τα εισιτήρια, αφού δεν κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που ήθελε, τώρα προσπαθεί ο Ολυμπιακός να πάρει με τον γνωστό τρόπο που γνωρίζει το πρωτάθλημα.
Το ΤΑΑ Ηρακλής έχει εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα και περιμένει τις αποφάσεις».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.