Εθνική Τράπεζα : Δεν σκοπεύει να πουλήσει την Finansbank
Η Εθνική Τράπεζα δεν σκοπεύει να πουλήσει την θυγατρική της στην Τουρκία, Finansbank, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah, που επικαλείται το Bloomberg. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Finansbank, Sinan Sahinbas, δήλωσε στην Sabah πως «η Εθνική, συνεχίζει να επενδύει στην Finansbank για να στηρίξει την ανάπτυξη της μονάδας». Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Η Εθνική Τράπεζα δεν σκοπεύει να πουλήσει την θυγατρική της στην Τουρκία, Finansbank, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah, που επικαλείται το Bloomberg. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Finansbank, Sinan Sahinbas, δήλωσε στην Sabah πως «η Εθνική, συνεχίζει να επενδύει στην Finansbank για να στηρίξει την ανάπτυξη της μονάδας».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας