Στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτηση του Π.Γερουλάνου
Την παραίτησή του υπέβαλε την Παρασκευή ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, με αφορμή την ένοπλη ληστεία στο παλαιό αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος θα κάνει δεκτή την παραίτησή του. Ο κ. Γερουλάνος, συνοδευόμενος από τη γγ του ΥΠΠΟΤ Λίνα Μενδώνη, κατευθύνεται προς την Ολυμπία.
Την παραίτησή του υπέβαλε την Παρασκευή ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, με αφορμή την ένοπλη ληστεία στο παλαιό αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας.
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος θα κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Γερουλάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο BHMA 99,5 ο πρωθυπουργός πριν λάβει την απόφασή του αναμένει πλήρη ενημέρωση για τα γεγονότα.
Αυτήν την ώρα ο κ. Γερουλάνος, συνοδευόμενος από τη γγ του ΥΠΠΟΤ Λίνα Μενδώνη, κατευθύνεται προς την Ολυμπία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι της παραίτησης του υπουργού προηγήθηκε και η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε βουλευτές των κομμάτων κατά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου του Παύλου Γεράνου, στην συνεδρίαση της Τετάρτης (15/2) και η αντίδραση της ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία).
Η ΕΠΟ μάλιστα, αιτήθηκε συνάντηση με τη διεθνή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIFA) προκειμένου η δεύτερη να παρέμβει, καθώς θεωρείται ότι οι διατάξεις του νόμου παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο του αθλήματος.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας