Ο Γ.Παπανδρέου διέγραψε τη συνείδησή του, όχι εμένα, λέει ο Χάρης Καστανίδης
Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να διαγράψει τη συνείδησή του, όχι εμένα, δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης, προσθέτοντας ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τη συνείδησή του. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν θα δημιουργηθεί νέος πολιτικός σχηματισμός.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να διαγράψει τη συνείδησή του, όχι εμένα, δήλωσε την Τρίτη ο Χάρης Καστανίδης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Καστανίδης τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τη συνείδησή του, χωρίς να διευκρινίσει αν θα δημιουργηθεί νέος πολιτικός σχηματισμός.
Εξήγησε τη διαφωνία του με τη νέα δανειακή σύμβαση, λέγοντας πως «τα 120 δισ. θα πάνε στην αποπληρωμή δανείων, τα 30 δισ. στις τράπεζες», ενώ η σύμβαση αυτή περιλαμβάνει μία σειρά φοροαπαλλαγών για τις τράπεζες.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας