Αξέχαστα φορέματα των Όσκαρ
Θυμόμαστε μερικές από τις πιο καλοντυμένες σταρ στην ιστορία των βραβείων.
Ειρήνη Μαππά
Ο λόγος που ένα φόρεμα μένει στην μνήμη μας είναι προφανώς επειδή το φορούσε κάποια που αργότερα εκείνο το απόγευμα έφευγε από την απονομή με ένα χρυσό αγαλματάκι Α γυναικείου ρόλου (πχ Τζούλια Ρόμπερτς με το vintage Valentino το 2002). Εκτός όμως από τις νικήτριες, πολυφωτογραφημένες έχουν υπάρξει και λαμπερές υποψήφιες ή απλώς κάποιες ενζενί που είχαν το σωστό στιλίστα (Keira Knightley με Vera Wang to 2006). Περιμένοντας τα φετινά Οσκαρ, κάναμε μια αναδρομή στις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε ποτέ στην ιστορία του θεσμού.
woman.in.gr
- LIVE: Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός
- Κάγια Κάλας για τον θάνατο Χαμενεΐ: «Καθοριστική στιγμή στην ιστορία του Ιράν»
- Χτυπήθηκε και δεύτερο πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
- Αποκλεισμένοι στο Ντουμπάι οι ξένοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φεύγουν για Αθήνα οι παίκτες της Χάποελ
- Στα 20 μου ήξερα τα πάντα για τον θάνατο: Οι απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή του «πάντα χαμογελαστού» Μάρτιν Σορτ
- Ολυμπιακός – Εθνικός 5-0: Ασταμάτητες οι Ερυθρόλευκες, συνεχίζουν με 11/11
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (pic)
- Ιράν: Ο Αλιρέζα Αραφί προσωρινός αντικαταστάτης του Χαμενεΐ – Ποιος είναι ο 67χρονος κληρικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)

























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [01.03 – 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/3b7969fc-3eb2-43f5-9eb4-aa06074d82f8-315x220.jpeg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442