Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Chef στον Αέρα. Εκπομπή μαγειρικής στον ΣΚΑΙ

Chef στον Αέρα. Εκπομπή μαγειρικής στον ΣΚΑΙ

Chef στον Αέρα. ΣΚΑΙ. Τι θα δείτε την εβδομάδα από τη Δευτέρα 9/1/2012 έως και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 17.00. Chef στον Αέρα. ΣΚΑΙ. Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Chef Νίκος Μιχαήλ φτιάχνει πρωτότυπους και εύκολους θαλασσινούς μεζέδες: ταραμοσαλάτα με βάση τη γλυκοπατάτα και σαλάχι τηγανητό σε κρούστα με μυρωδικά. Στην στήλη «Μην […]

Chef στον Αέρα. ΣΚΑΙ. Τι θα δείτε την εβδομάδα από τη Δευτέρα 9/1/2012 έως και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 17.00.
Chef στον Αέρα. ΣΚΑΙ.
Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου
ο Chef Νίκος Μιχαήλ φτιάχνει πρωτότυπους και εύκολους θαλασσινούς μεζέδες: ταραμοσαλάτα με βάση τη γλυκοπατάτα και σαλάχι τηγανητό σε κρούστα με μυρωδικά. Στην στήλη «Μην Ξοδεύεσαι» παρουσιάζουν μια εύκολη σαλάτα με ωμό κολοκυθάκι με μουστάρδα.

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου
η ιδιοκτήτρια εστιατορίου Τίτσα Λάβδα φτιάχνει εύκολα φαγητά για τραπέζι: γιουβέτσι με τυριά και χοιρινό γεμιστό με κυδώνια και δαμάσκηνα. Ο σεφ Ανδρέας Λαγός δίνει τη συνταγή για την μοναδική λουκουμαδομηλόπιτα!

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου
μαγειρεύει το μαγειρικό δίδυμο Σταύρος Γιαννακόπουλος και Χάρης Ζευγούλης. Οι δύο νεαροί σεφ στο πνεύμα της εποχής φτιάχνουν μια τηγανιά με μανιτάρια και ανθόγαλο και μια εύκολη πανακότα με γιαούρτι. Η Ελένη κερνάει φλογέρες τυριού με μαγιονέζα που φτιάχνονται σε λίγα λεπτά!
Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου
φτιάχνουν συνταγές για μπουφέ με την σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη. Εκτελούν τη συνταγή για τη σούπα κάστανο με κρέμα μανιταριών που σερβίρεται σε σφηνάκι και την μους ελληνικού καφέ σερβιρισμένη σε φλιτζανάκι του καφέ. Ο οινοχόος Γιώργος Λούκας συμπληρώνει την παρέα δίνοντάς μας λύσεις για την επιλογή κρασιού.
Ο σεφ Ανδρέας Λαγός στην στήλη «Μακαρονάδα, αγάπη μου» φτιάχνει φωλιές ζυμαρικών με τυριά και σέσκουλο που τρώγονται με το χέρι!
Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου
η επικοινωνιολόγος Νίκη Γεωργοπούλου με καταγωγή από την Νότιο Αφρική προτείνει συνταγές για ένα δείπνο ‘αμπιγιέ’: μια μπροκολόσουπα θρεπτική και χορταστική και μια μεγάλη κολοκύθα που μεταμορφώνεται σε σκεύος μαγειρικής!
Η Ελένη Ψυχούλη προτείνει μπριζόλα μαριναρισμένη σε κέτσαπ και μαυροδάφνη για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα!

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ : Ελένη Ψυχούλη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Γαλανούλης
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ζένια Αναστασιάδου, Αρετή Βαρδάκη
Δ. ΦΩTOΓPAΦIAΣ: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Πάνος Παπαδόπουλος
Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Αλέξανδρος Δρακάτος
ΠAPAΓΩΓH: PROSENGHISI- FILM AND VIDEO PRODUCTIONS Ltd.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο