Ρεάλ – Μάλαγα και Μπαρτσελόνα – Οσασούνα πριν τα… προημιτελικά
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η φάση των «16» του κυπέλλου Ισπανίας, οι πρώτοι αγώνες της οποίας διεξάγονται το προσεχές τριήμερο (οι ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα). Η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τρίτη στο «Μπερναμπέου» τη... νεόπλουτη (ελέω Αράβων) Μάλαγα και θέλει νίκη με διαφορά ασφαλείας, ώστε να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Ανάλογο στόχο έχει και η Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται την Τετάρτη στο «Καμπ Νου» την Οσασούνα και θέλει να... ξεμπερδεύει. Υπενθυμίζεται ότι, αν οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» του ισπανικού ποδοσφαίρου προκριθούν, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα προημιτελικά.
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η φάση των «16» του κυπέλλου Ισπανίας, οι πρώτοι αγώνες της οποίας διεξάγονται το προσεχές τριήμερο (οι ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα). Η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τρίτη στο «Μπερναμπέου» τη… νεόπλουτη (ελέω Αράβων) Μάλαγα του Ρουντ φαν Νίστελροϊ και θέλει νίκη με διαφορά ασφαλείας, ώστε να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.
Ανάλογο στόχο έχει και η Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται την Τετάρτη στο «Καμπ Νου» την Οσασούνα και θέλει να ξεμπερδεύει.
Υπενθυμίζεται ότι, αν οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» του ισπανικού ποδοσφαίρου προκριθούν, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα προημιτελικά.
Σπουδαίο ματς θα γίνει την Πέμπτη στο «Μεστάγια», ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Σεβίλη, ενώ σε ακόμη μία αναμέτρηση ομάδων της πριμέρα ντιβιζιόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Τετάρτη τη Μαγιόρκα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16»:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.