Προφυλακτικά με σφραγίδα Luis Vuitton σχεδίασε ένας αρχιτέκτονας από τη Γεωργία
Ένας αρχιτέκτονας από τη Γεωργία παρουσίασε ίσως ένα από τα ελάχιστα... αναλώσιμα της κρεββατοκάμαρας που δεν είχαν μέχρι σήμερα μια σφραγίδα με φινέτσα. Έτσι παρουσίασε τη νέα συσκευασία των προφυλακτικών με το σχέδιο και την ετικέτα της Luis Vuitton.
Ένας αρχιτέκτονας από τη Γεωργία παρουσίασε ίσως ένα από τα ελάχιστα… αναλώσιμα της κρεββατοκάμαρας που δεν είχαν μέχρι σήμερα μια σφραγίδα με φινέτσα.
Έτσι παρουσίασε τη νέα συσκευασία των προφυλακτικών με το σχέδιο και την ετικέτα της Luis Vuitton. Προφανώς στο γνωστό καφέ χρώμα.
Μην σπεύσετε πάντως να τα αναζητήσετε στα καταστήματα της Luis Vuitton, όπως μας συμβουλεύει ο συντάκτης της Hufftington Post, αφού πωλούνται μόνο μέσω Διαδικτύου σε τιμές γύρω στα 52 ευρώ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας