Με τη βοήθεια του… Τάσου η ΑΕΚ 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα
Η ΑΕΚ αγχώθηκε αλλά τελικά νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο ΟΑΚΑ με τη βοήθεια και του... Τάσου Πάντου. Η «Ένωση» προηγήθηκε στο 15' με γκολ του Χοσέ Κάρλος, έκανε το 2-0 με αυτογκόλ του Πάντου στο 52', όμως οι Γιαννιώτες μείωσαν στο 73' με τον Ηλία Κώτσιο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τάσο Κυριάκο στο 84' να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.
Η ΑΕΚ αγχώθηκε αλλά τελικά νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο ΟΑΚΑ με τη βοήθεια και του… Τάσου Πάντου. Η «Ένωση» προηγήθηκε στο 15′ με γκολ του Χοσέ Κάρλος, έκανε το 2-0 με αυτογκόλ του Πάντου στο 52′, όμως οι Γιαννιώτες μείωσαν στο 73′ με τον Ηλία Κώτσιο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τάσο Κυριάκο στο 84′ να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 10ο λεπτό, η Ενωση έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όταν από εντυπωσιακή ενέργεια του Καράμπελα, ο Σιαλμάς έχασε τη μπάλα, ύστερα από επέμβαση του Κώτσιου, αυτή στρώθηκε εκ νέου στον Καράμπελα, που στόχευσε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 15ο λεπτό, όταν ο Γεωργέας βρήκε τον Κλωναρίδη, που τροφοδότησε τον Χοσέ Κάρλος και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ.
Ο Αγγελος Αναστασιάδης έβγαλε στο 22ο λεπτό τον Πατσατζόγλου (που δεν έδειξε ευχαριστημένος από την επιλογή του νέου προπονητή του) και έβγαλε τον Ανδράλα.
Η ΑΕΚ ήταν αυτή που έχασε και άλλη ευκαιρία, στο 40′ όταν ο Φεγκρούς όμως έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Κλωναρίδη.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Μπακαγιόκο σούταρε δυνατά αλλά ο Αραμπατζής με διπλή προσπάθεια να έδιωξε τον κίνδυνο.
Στο 52ο λεπτό, ο Κάρλος σήκωσε την μπάλα προς την περιοχή του ΠΑΣ, ο Φεγκρούς βγήκε να την μαζέψει, όμως ο Πάντος έκανε την κεφαλιά με στόχο το… ανυπεράσπιστο τέρμα της ομάδας του κάνοντας με αυτογκόλ το 2-0 για την ΑΕΚ.
Ο Αναστασιάδης έβαλε τον Κυριάκο αντί του Ζαϊρί και ο Κωστένογλου έβαλε τον Ρίκκα αντί του Κλωναρίδη και τον Τσίτα αντί Σιαλμά.
Έτσι, στο 73′, όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, και κεφαλιά του… Μάκου, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Αραμπατζή και ο Κώτσιος που είχε προωθηθεί πήρε το ριμπάουντ και από κοντινή απόσταση μείωσε σε 2-1 ξαναβάζοντας στο παιχνίδι τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο 84′ λίγο έλειψε να έχουμε την ισοφάριση, όταν ο Κυριάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Αραμπατζή σε εκπληκτική επέμβαση σε κόρνερ, κρατώντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.