Νίκησαν και έδωσαν ραντεβού στο el clasico Ρεάλ και Μπαρτσελόνα
Με ηθικό υψηλό θα πάνε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο el clasico της επόμενης αγωνιστικής, καθώς προχώρησαν νικηφόρα την πορεία τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-0 της Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Μολινόν» με τέρματα των Άνχελ ντι Μαρία στο 34', ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 65' και ο Μαρσέλο στο 92'. Η Μπαρτσελόνα νίκησε 5-0 την Λεβάντε στο «Καμπ Νου» με δύο γκολ του Φάμπρεγκας και από ένα των Κουένκα, Μέσι και Αλέξις Σάντσες.
Με ηθικό υψηλό θα πάνε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο el clasico της επόμενης αγωνιστικής, καθώς προχώρησαν νικηφόρα την πορεία τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-0 της Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Μολινόν» με τέρματα των Άνχελ ντι Μαρία στο 34′, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 65′ και ο Μαρσέλο στο 92′. Η Μπαρτσελόνα νίκησε 5-0 την Λεβάντε στο «Καμπ Νου» με δύο γκολ του Φάμπρεγκας και από ένα των Κουένκα, Μέσι και Αλέξις Σάντσες.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.