Ο ΠΑΟΚ είχε Καλαμπόκη, όμως η Κίμκι ήταν αυτή που έκανε… ποπ κορν
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Κίμκι με 71-62 στο PAOK SPORTS ARENA για τον όμιλο του EuroCup, μολονότι προσπάθησε να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα κυρίως χάρη στις προσπάθειες του Γιάννη Καλαμπόκη.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Κίμκι με 71-62 στο PAOK SPORTS ARENA για τον όμιλο του EuroCup, μολονότι προσπάθησε να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα κυρίως χάρη στις προσπάθειες του Γιάννη Καλαμπόκη.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο «Δικέφαλος» επέλεγε τους παίκτες (Πλάνινιτς, Νίλσεν) στους οποίους έδινε ελεύθερα σουτ, με τον Γκορί να κάνει εξαιρετική δουλειά πάνω στον κατά 13 πόντους ψηλότερό του Μοζγκόφ και γενικότερα κλείνοντας τη ρακέτα του.
Στη συνέχεια, όμως, η Κίμκι με δράστη τον Κρις Κουίν που έβαλε 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα με απίστευτα ποσοστά ευστοχίας (3/3 3π., 3/4 2π.) και συμπαραστάτη τον Φριντζόφ, πήρε τα ηνία του αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να την ακολουθήσει, παρά τις αποτελεσματικές ατομικές προσπάθειες του Καλαμπόκη και η Κίμκι πήγε με +12 (30-42) στα αποδυτήρια.
Ο Λόντσαρ ξεκίνησε εντυπωσιακά στη τελευταία περίοδο, αφού πέτυχε οκτώ συνεχόμενους πόντους ανεβάζοντας τη διαφορά στο +15 (35-50, 23′). Ο Καλαμπόκης επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αγωνιστική κατάστασή του και έτσι ο ΠΑΟΚ μείωσε έως και στους έξι πόντους (50-56). Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε 50-59 με τρίποντο του Μόνια από την γωνία.
Η Κίμκι ανέβασε τη διαφορά στα επίπεδα των 15 πόντων (50-65, 32′), ο Δημήτρης Καλαμπάκας προσπαθούσε να κάνει την ανατροπή με πέντε συνεχόμενους πόντους, εκεί όμως ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα τρία διαδοχικά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, όπου κύλησε ένα λεπτό και συνάμα δέχθηκε και καλάθι. Η διαφορά επανήλθε στα επίπεδα των 12 πόντων (57-69, 38:30) κι όλα τελείωσαν οριστικά.
Τα δεκάλεπτα: 13-11, 30-42, 50-59, 62-71
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκίντενς 10, Στίγκερς 6, Αράπης, Γκόρι 11(1), Ντικούδης 7, Καλαμπόκης 18(1), Γιαννακίδης 3(1), Καλλές 3, Καλαμπάκας 5(1), Αμπαράς, Τσακαλέρης.
Xίμκι (Κουρτινάιτις): Φριντζόν 8(1), Βιάλτσεφ 6(2), Λόντσαρ 20, Κουίν 19(3), Μόνια 10(2), Κελάτι, Μοζγκόφ 2, Πλάνινιτς 4, Νίλσεν 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)








![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)



















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442