Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν την Τρίτη ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Αραούχο Έτο, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών. Κλινήρης έμεινε ο Λάζαρ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αρίας, Λεονάρντο, Λίνο, Τσουκαλάς και Γλύκος.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν την Τρίτη ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Έτο, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών. Κλινήρης έμεινε ο Λάζαρ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αρίας, Λεονάρντο, Λίνο, Τσουκαλάς και Γλύκος.
Ευχάριστα ήταν τα νέα για μία ακόμη μέρα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς οι Βλάνταν Ίβιτς και Αραούχο Έτο συμμετείχαν στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και έδειξαν να κερδίζουν πόντους σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή τους στον αγώνα με την Κέρκυρα.
Ο Κοστίν Λάζαρ παρέμεινε κλινήρης λόγω της ίωσης που έχει προσβληθεί, ενώ αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη (23/11) στις προπονήσεις. Ακόμη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αρίας λόγω ίωσης και αυτός, αλλά όπως φαίνεται είναι καλύτερα από το Ρουμάνο.
Οι τραυματίες Λεονάρντο, Λίνο, Τσουκαλάς και Γλύκος ακολούθησαν και αυτοί με τη σειρά τους ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση του ΠΑΟΚ περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας