Η 17η Νοεμβρίου είναι - λέει - η Ημέρα του Χειροποίητου Ψωμιού, δηλαδή του ψωμιού που ζυμώνουμε και ψήνουμε στο σπίτι μας. Και γιορτάζεται σε αρκετά μέρη του κόσμου. Εμείς, πάντως, την Ημέρα τη γιορτάσαμε, ψωμάκι φτιάξαμε και ήταν μαλακό και νόστιμο. Τη συνταγή μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Η 17η Νοεμβρίου είναι – λέει – η Ημέρα του Χειροποίητου Ψωμιού, δηλαδή του ψωμιού που ζυμώνουμε και ψήνουμε στο σπίτι μας. Και γιορτάζεται σε αρκετά μέρη του κόσμου.
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είχε για πολλά χρόνια βγάλει το ζύμωμα του ψωμιού από την καθημερινότητά μας. Οι γρήγοροι ρυθμοί δεν βοηθούσαν στο να βρίσκουμε χρόνο για να μαγειρέψουμε, πόσο μάλλον για να φτιάξουμε σπιτικό ψωμάκι, όμως τα τελευταία χρόνια υπάρχει η τάση παγκοσμίως για επιστροφή στο ζύμωμα. Άλλωστε τι καλύτερο από τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού μέσα στο σπίτι.
Εμείς, πάντως, την Ημέρα τη γιορτάσαμε, ψωμάκι φτιάξαμε και ήταν μαλακό και νόστιμο. Τη συνταγή μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.