Οι μέτοχοι της ΚΑΕ Αρης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους
Ανακοίνωση με την οποία δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους από τη διοίκηση του Άρη, εξέδωσαν οι μέτοχοι της ΚΑΕ, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι παραχωρούν τις μετοχές τους χωρίς κανένα απολύτως τίμημα. Το κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ο κύκλος της προσφοράς μας στην ομάδα έχει ολοκληρωθεί. Θα εγγυηθούμε την διάδοχη κατάσταση με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν μια ομαλή πορεία τόσο για τους νέους όσο και τους παλιούς διοικούντες».
Ανακοίνωση, με την οποία δημοσιοποιούν ότι αποχωρούν από τη διοίκηση του Άρη, εξέδωσαν οι μέτοχοι της ΚΑΕ, γνωστοποιώντας παράλληλα πως παραχωρούν τις μετοχές τους χωρίς κανένα απολύτως τίμημα. Το κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης αναφέρει:
«Οι μέτοχοι της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003, που εκπροσωπούν το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου (εκτός του Α.Σ. ΑΡΗΣ), απευθυνόμενοι στους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας, δηλώνουν τα παρακάτω: Τα τελευταία χρόνια συμπορευθήκαμε όλοι μαζί στηρίζοντας με όλα τα μέσα που διαθέταμε την αγαπημένη μας ομάδα. Το γεγονός ότι είμαστε κάτοχοι των μετοχών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν οφείλεται στην προσωπική μας επιθυμία για κάτι τέτοιο, αλλά γιατί έπρεπε να βρεθούν στα χέρια μας ώστε η ομάδα να διοικείται νομότυπα.
Στηρίξαμε οικονομικά με σημαντικά ποσά που πολλές φορές ήταν και πάνω από τις δυνάμεις μας και υπηρετήσαμε με τον πιο χρηστό τρόπο την ιδέα, την ιστορία και το μεγαλείο της ομάδας.
Σήμερα θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι ο κύκλος της προσφοράς μας στην ομάδα έχει ολοκληρωθεί. Δηλώνουμε ακόμη, ότι οι μετοχές που μας ανήκουν στην ουσία είναι ανενεργείς και είναι στη διάθεση του όποιου ειλικρινά ενδιαφέρεται να βοηθήσει, χωρίς κανένα απολύτως τίμημα.
Εάν υπάρχουν φίλοι που θέλουν να συνεχίσουν στα διοικητικά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, εμείς θα εγγυηθούμε την διάδοχη κατάσταση με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν μια ομαλή πορεία τόσο για τους νέους όσο και τους παλιούς διοικούντες.
Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση, θα πρέπει να συνεχίσει η σημερινή διοίκηση και αυτή η απόφαση θα είναι η τελευταία διοικητική πράξη των παλαιών μετόχων.
Ως άνθρωποι που έχουμε υπηρετήσει και συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα θα σταθούμε θετικά σε κάθε προσπάθεια που θα εγγυάται την προοπτική του αγαπημένου μας συλλόγου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442