Παραλίγο να κέρδιζε στα χαρτιά ο Ολυμπιακός την Μαρσέιγ
Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ γλίτωσε τη Μαρσέιγ από γκάφα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα μπορούσε να της στερήσει τη νίκη στα... χαρτιά.
Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ γλίτωσε τη Μαρσέιγ από γκάφα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα μπορούσε να της στερήσει τη νίκη στα… χαρτιά.
Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει ο αγώνας στο «Καραϊσκάκη», ο επιθετικός των Μασσαλών, Αντρέ Ζινιάκ ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.
Ο προπονητής των Γάλλων αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Κρις Γκαντί.
Ο συνεργάτης του Γάλλου προπονητή, όμως, μπερδεύτηκε και αντί του Γκαντί δήλωσε τον Μπιλέλ Ομρανί, ο οποίος όμως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού δεν ήταν γραμμένος στο Φύλλο Αγώνα!
Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή οι Γάλλοι διαπίστωσαν το λάθος τους και έτσι η Μαρσέιγ απόφυγε την ήττα στα χαρτιά!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442