Οι Νικητές του Webdesign του κεντρικού Διαδικτυακού τόπου της ΕΡΤ
Ανακοινώθηκαν οι νικητές ανάμεσα στις ογδόντα (80) υποψηφιότητες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Σχεδιασμό του κεντρικού διαδικτυακού τόπου της ΕΡΤ Α.Ε. Πρώτο βραβείο: Γεώργιος Καλοκαίρης, δεύτερο βραβείο: Δημήτριος Σερέτης και τρίτο βραβείο: Σταματίνα Νερούτσου. Ανακοινώθηκαν οι νικητές ανάμεσα στις ογδόντα (80) υποψηφιότητες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Σχεδιασμό του κεντρικού διαδικτυακού […]
Τα μέλη της Επιτροπής που συστάθηκε για την αξιολόγηση των έργων που υποβλήθηκαν στο Διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, συνεδρίασαν την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολυμέσων στην Αγία Παρασκευή και αφού ολοκλήρωσαν την εξέταση και αξιολόγηση των συμμετοχών ως προς τις τυπικές προαπαιτούμενες προδιαγραφές, την τεχνική αρτιότητα, την εικαστική προσέγγιση καθώς τη δυνατότητα εφαρμογής του συνόλου ή μέρους των δημιουργικών προτάσεων στον κεντρικό ιστότοπο της ΕΡΤ, αποφάσισαν να απονείμουν τα τρία βραβεία.
1. Το πρώτο βραβείο απονέμεται στον κ. Γεώργιο Καλοκαίρη, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 5.000 (πέντε χιλιάδες) ευρώ.
2. Το δεύτερο βραβείο απονέμεται στον κ. Δημήτριο Σερέτη, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 3.000 (τρεις χιλιάδες) ευρώ.
3. Το τρίτο βραβείο στην κυρία Σταματίνα Νερούτσου, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 1.000 (χίλια) ευρώ.
Επίσης, η ΕΡΤ προσφέρει στους νικητές του Διαγωνισμού, τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης, για διάστημα έξι μηνών, στα τμήματα Γραφιστικής της εταιρείας.
Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr).
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442