Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με άνοδο οι δείκτες στη Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα

Με άνοδο οι δείκτες στη Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα

Στο πράσινο έκλεισαν τελικά οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη έπειτα από μία συνεδρίαση με νευρικότητα. Οι μετοχές των εταιρειών τεχνολογίας στήριξαν τους δείκτες, μετά την είδηση για συμφωνία συγχώνευσης των Broadcom και NetLogic.

Στο πράσινο έκλεισαν τελικά οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη έπειτα από μία συνεδρίαση με νευρικότητα.

Οι μετοχές των εταιρειών τεχνολογίας στήριξαν τους δείκτες, μετά την είδηση για συμφωνία συγχώνευσης των Broadcom και NetLogic -η μετοχή της τελευταίας ενισχύθηκε κατά σχεδόν 50%.

Τα πρόσημα εναλλάσσονταν στον Nasdaq καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ ο Dow Jones ήταν σταθερά κόκκινος πριν γυρίσει ανοδικά λίγο πριν το κλείσιμο.

O Dow Jones έκλεισε έτσι στις 11.061,12 μονάδες με άνοδο 0,63% ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 1,1% στις 2.495,09 μονάδες. Ο S&P500 κατέγραψε άνοδο 0,7% κλείνοντας στις 1.162,27 μονάδες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο