Ο Μέσι νικάει, ο Μουρίνιο τσιμπάει και η Μπάρτσα παίρνει τρόπαια (pics, vid)
Η Μπαρτσελόνα σκόραρε, η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάριζε όμως οι Καταλανοί γέλασαν τελευταίοι αφού ήταν αυτοί που είχαν τον Μέσι! Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 3-2 χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 88' ο Αργεντινός σούπερ σταρ που έχει βρει τον τρόπο να νικά την άμυνα των «μερένχες». Ο Μέσι πέτυχε συνολικά δύο γκολ και έδωσε και ασίστ στον γκολ του Ινιέστα. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις έγινε η έκρηξη καθώς με αφορμή πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μαρσέλο στον Φάμπρεγας (που έκανε το ντεμπούτο του με την Μπάρτσα), έπεσαν... αδιακρίτως πολλά χαστούκια με τον Ζοζέ Μουρίνιο να προτιμά τη μέθοδο του τσιμπήματος! Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο...
Η Μπαρτσελόνα σκόραρε, η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάριζε όμως οι Καταλανοί γέλασαν τελευταίοι αφού ήταν αυτοί που είχαν τον Μέσι! Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 3-2 χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 88′ ο Αργεντινός σούπερ σταρ που έχει βρει τον τρόπο να νικά την άμυνα των «μερένχες». Ο Μέσι πέτυχε συνολικά δύο γκολ και έδωσε και ασίστ στον γκολ του Ινιέστα.
Ωστόσο, στις καθυστερήσεις έγινε η έκρηξη καθώς με αφορμή πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μαρσέλο στον Φάμπρεγας (που έκανε το ντεμπούτο του με την Μπάρτσα), έπεσαν… αδιακρίτως πολλά χαστούκια με τον Ζοζέ Μουρίνιο να προτιμά τη μέθοδο του τσιμπήματος!
Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο…
Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2 στον πρώτο αγώνα που έδωσαν την Κυριακή στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Με το καλησπέρα, στο 1′, ο Ρονάλντο έχασε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού με σουτ μέσα από την περιοχή που έδιωξε ο Βαλντές. Στο 15′ όμως ο Μέσι βρήκε με πανέμορφη κάθετη τον Ινιέστα, που με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Οι Μαδριλένοι αντέδρασαν άμεσα και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισαν όταν ο Ρονάλντο, έπειτα από σουτ του Πέπε, έκανε το 1-1 με κοντινή προβολή. Η Ρεάλ έφτασε κοντά στο γκολ στο 26′, όταν ο Ρονάλντο με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βαλντές. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Πικέ με πανέξυπνο τακουνάκι βρήκε τον Μέσι, που απέναντι από τον Κασίγιας δεν αστόχησε (2-1).
Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και το παιχνίδι έγινε σκληρό με αποτέλεσμα η πρώτη καλή ευκαιρία να γίνει μόλις στο 6′, με τον Μέσι. Στο 71′ ο Ράμος έφτασε πολύ κοντά στο 2-2, όμως ο Μπενζεμά στο 82′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2).
Το παιχνίδι έδειχνε ότι θα οδηγηθεί στην παράταση, όμως ο Μέσι ήταν αποφασισμένος ότι θέλει και αυτό το τρόπαιο. Με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-2 στο 88′ και έδειξε στον Ζοζέ Μουρίνιο ότι για να νικήσει την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να νικήσει πρώτα αυτόν!
Στο 94′ το ματς παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα όταν με αφορμή «κλάδεμα» του Μαρσέλο στον Φάμπρεγας, όλοι έδερναν όλους και… ο Μουρίνιο κάποιον τσίμπησε!
ΤΟ ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ
15′ ΓΚΟΛ 1-0 Μετά από όμορφη μπαλιά του Μέσι, ο Ινιέστα βρίσκεται απέναντι στον Κασίγιας και τον νικά
20′ Μεγάλη ευκαιρία, χαμένη για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Κεντίρα κάνει όλη τη δουλειά μέσα στην περιοχή της Μπαρτσελόνα αλλά ο Μπενζεμά δεν μπορεί να τελειώσει τη φάση
20′ ΓΚΟΛ 1-1 Γύρισμα του Μπενζεμά μέσα στην περιοχή, η μπάλα κοντράρει στο πόδι του Αλβες και φτάνει στον Κριστιάνο Ρονάλντο που τη στέλνει στα δίχτυα του Βαλντές
22′ Σπουδαία απόκρουση από τον Κασίγιας σε μακρινό σουτ του Πέδρο
45′ ΓΚΟΛ 2-1 Εκτέλεση κόρνερ για την Μπαρτσελόνα, μετά από παρεμβολή του Μέσι ο Πικέ κάνει το τακουνάκι και η μπάλα γυρνά στον Μέσι, ο οποίος σκοράρει
66′ Ο Ινιέστα πασάρει στον Μέσι, που σουτάρει για να αποκρούσει ο Κασίγιας
70′ Εκτέλεση κόρνερ του Ρονάλντο από δεξιά, ο Ράμος πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα στην καταλανική άμυνα αλλά στέλνει την μπάλα άουτ
82′ ΓΚΟΛ 2-2 Αναταραχή στα καρέ της Μπαρτσελόνα, άτσαλη κεφαλιά του Πέπε, η μπάλα καταλήγει στον Μπενζεμά που ισοφαρίζει
83′ Μπαίνει στο ματς ο Φάμπρεγας στη θέση του Πέδρο
88′ ΓΚΟΛ 3-2 Συνδυασμός Φάμπρεγας, Μέσι, Αντριάνο, η μπάλα καταλήγει και πάλι στον Μέσι που με συρτό σουτ δίνει ξανά το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα
94′ Αποβολές και αψιμαχίες! Ο Μαρσελο «κλαδεύει» τον Φάμπρεγας, όλος ο πάγκος της Μπαρτσελόνα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και αρκετοί παίκτες πιάνονται στα χέρια. Ο Ιγκουαϊν είναι σε έξαλλη κατάσταση, ενώ κόκκινη κάρτα βλέπει και ο Εζίλ, που είχε ήδη γίνει αλλαγή!