Ο Άρης σημάδευε τα δοκάρια και η Αλ Χιλάλ τα δίχτυα
Με πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία αλλά και τα δοκάρια αντίπαλό του, ο Άρης ηττήθηκε επί αυστριακού εδάφους με 3-2 από την Αλ Χιλάλ. Τρεις φορές σημάδεψαν τα δοκάρια οι «κίτρινοι», που σκόραραν τελικά με τους Τσέζαρεκ και Σολτάνι.
Με πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία αλλά και τα δοκάρια αντίπαλό του, ο Άρης ηττήθηκε επί αυστριακού εδάφους με 3-2 από την Αλ Χιλάλ.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τους επιθετικούς των Αράβων, μολονότι επιθετικά ήταν πολύ δραστήρια. Ο Ντιού άνοιξε το σκορ στο 30′ με κεφαλιά μετά από λανθασμένη έξοδο του Βελλίδη. Ο Άρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Τσέζαρεκ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σαραχίλι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια.
Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα. Κατά σειρά σημάδεψαν τα δοκάρια: Στο 63′ ο Νέτο με κεφαλιά και πέντε λεπτά αργότερα ο Φατί επίσης με κεφαλιά. Στην εξέλιξη της φάσης οι Άραβες κέρδισαν πέναλτι και ο Αλ Γκαχτάνι έκανε το 2-1. Στο 78′ ο Σαφί πέτυχε το τρίτο τέρμα την Αλ Χιλάλ (3-1).
Ο Σολτάνι στο 83′ με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.