Σε δύο εβδομάδες θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ο Φέισα
Φέισα και Φετφατζίδης, προπονήθηκαν ατομικά το πρωί του Σαββάτου στο Ζέεφελντ, όπως και οι Γκρμπιτς, Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ. Δύο εβδομάδες ο χρόνος αποκατάστασης του Σέρβου.
Φέισα και Φετφατζίδης, προπονήθηκαν ατομικά το πρωί του Σαββάτου στο Ζέεφελντ, όπως και οι Γκρμπιτς, Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ.
Ο Σέρβος μέσος μετά τη θλάση που τον «χτύπησε» την Τετάρτη, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και εκτιμάται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ότι θα είναι και πάλι σε φουλ φόρμα σε περίπου δεκαπέντε ημέρες.
Ο λόγος που δίνεται τόσο μεγάλο διάστημα, είναι ότι δεν θέλουν να πιέσουν τον παίκτη να επανέλθει και προτιμούν να επιστρέψει μια και καλή δυνατός.
Στον αντίποδα, ο «Φέτφα» έκανε ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη ημέρα, δείχνοντας σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αναμένεται σε μία από τις προπονήσεις που ακολουθούν να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς.
Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν για περίπου 1,5 ώρα, με το πρώτο κομμάτι να αφιερώνεται, ως συνήθως στη φυσική κατάσταση, με ασκήσεις πάνω στην ένταση και την έκρηξη, ενώ το δεύτερο περιελάμβανε κορόιδο, ασκήσεις στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.
Οι τερματοφύλακες ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Αλέκου Ράντου.
Η απογευματινή προπόνηση που έχει προγραμματιστεί θα είναι και η τελευταία για το Σαββατοκύριακο, αφού αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό.