Σπουδαία νίκη με 4-1 πήρε η Νιγηρία επί της Αργεντινής, που έπαιξε με τα «δεύτερα» σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα της αφρικανικής χώρας. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Ικε Ούτσε (10′ και 39′), Ομπίνα (27′ πεν.) και Εμενίκε (52′) ενώ για την «αλμπισελέστε» μείωσε με εκτέλεση πέναλτι ο Μποσέλι, στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων (98′).
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.